Aktive pauser har effekt

Aktive pauser

Med Learn by Motion får du de naturlige små pausene som minner deg på at NÅ er det på tide å lytte til kroppen. Kroppen vår er ikke bygget for stillesittende arbeid i timer av gangen. Vi er heller ikke laget for kontinuerlig høyt stressnivå og “tusen” ting som burde vært gjort samtidig. Vi trenger avbrekk fra timer med ensidig og statisk arbeid. Vi trenger tid til å stoppe opp, og ta en pause. Og ved å gi kroppen noen små pauser øker også arbeidsgleden og effektiviteten.

Learn by Motion er utviklet av fysioterapeuter som fra sitt forebyggende og kliniske arbeid så et behov for en effektiv måte å få aktive øvelser ut på arbeidsplassen eller hjem. Aktive øvelser kan over tid bidra til å reetablere eller ivareta et normalt bevegelsesmønster. I mange tilfeller er dette en forutsetning for å hindre at plager oppstår eller vedvarer. Aktive øvelser er det beste tiltaket du selv kan gjøre for å forebygge, fjerne eller redusere plager.

Learn by Motions øvelser er tilpasset de typiske belastningsplagene som kan oppstå etter lange dager med stillesittende monotont arbeid foran PC.  Øvelsene varsles en eller flere ganger om dagen, som e-post på din datamaskin eller som varsling gjennom vår app til iPhone og iPad. Du kan med letthet gjennomføre øvelsesprogrammet ved arbeidsplassen eller der du har mobiltelefonen eller nettbrett tilgjengelig.

 Et øvelsesprogram tar kun 2 – 5 minutter og skaper en kort men særdeles verdifull “treningspause” som forebygger helseplager.

Med Learn by Motion vil du nettopp få de små aktive pausene kroppen trenger i hverdagen.

 

Learn By Motion kontaktskjema


Registrer deg her og Learn By Motion tar kontakt

Takk for at du registrerte deg hos oss,
du hører fra oss snart.

Mvh,

Learn By Motion

Learn By Motionlogin form


Learn by Motions avvikles høsten 2018. For eksiterende kunder vil tjenesten være tilgjengelig frem til 31.12.018