Privat bruker

“Mitt mål er at jeg kan klare hverdagen bedre”

Aktive øvelser er viktig for å forebygge muskel- og skjelettplager og er en viktig del av fysikalsk behandling. Learn by Motion hjelper deg å huske på å gjøre øvelser i en hektisk hverdag. Programmet bruker både animasjon og tekst for å forklare øvelsen, slik at du kan føle deg trygg på at du utfører øvelsen riktig.

Øvelsesprogrammet varsles på epost, eller du kan benytte iPhone eller iPad, slik at øvelsene enkelt kan utføres hvor som helst og når som helst. Animasjonene i programmet viser deg hva du skal gjøre og den aktive muskulaturen lyser opp og gjør det lettere for deg å kjenne etter hvor du jobber aktivt. For hver øvelse følger det også med en tekst med instruksjoner for utførelse.

For deg som går til behandling
Om du går til behandling hos fysioterapeut, kan du få et individuelt tilrettelagt øvelsesprogram til å bruke mellom behandlingene og etter avsluttet behandling. Øvelsene velges ut av din fysioterapeut og varsles etter fastsatt program til din datamaskin eller som app på iPhone eller iPad.

For deg som ikke går til behandling Ved å laste ned Learn by Motions app på Appstore kan du velge mellom flere øvelsesprogram og få disse på iPhone eller iPad. Programmet gir deg hensiktsmessige øvelser som gir økt bevissthet og er utformet for å bryte med ugunstige holdningsmønstre. Aktive pauser med øvelser i løpet av dagen kan være med å forebygge muskel- og skjelettplager. Du kan også få Learn by Motion på din datamaskin, dette vil i tillegg gi deg automatisk varsling av øvelsene i løpet av en hektisk hverdag.

Spill på lag med kroppen din – gi den en sjanse til bevegelse.

Learn By Motion kontaktskjema


Registrer deg her og Learn By Motion tar kontakt

Takk for at du registrerte deg hos oss,
du hører fra oss snart.

Mvh,

Learn By Motion

Learn By Motionlogin form


Learn by Motions avvikles høsten 2018. For eksiterende kunder vil tjenesten være tilgjengelig frem til 31.12.018