Bedrift

Forbedrer arbeidsmiljøet i din bedrift

Learn by Motion er et internettbasert øvelsesprogram med animasjoner for forebygging, oppfølging og behandling av plager i muskel- og skjelettsystemet. Øvelsene kan varsles til den ansatte via deres PC. Medarbeideren kan også få øvelsesprogrammet på iPhone eller iPad.

Øvelsesprogrammet skaper små avbrekk og variasjon i arbeidsdagen, og bidrar dermed til å forebygge muskel- og skjelettplager.

Learn by Motion kan settes opp som et felles forebyggende øvelsesprogram for en gruppe medarbeidere i bedriften. Øvelsesprogrammet kan endres en til flere ganger i måneden etter bedriftens ønsker. Utarbeidelsen av disse programmene gjøres av Learn by Motions fysioterapeut eller en fysioterapeut som er tilknyttet bedriften.

Learn by Motion kan individuelt tilpasses den enkelte medarbeider. Learn by Motion eller bedriftens egen fysioterapeut setter opp og justerer et øvelsesprogram tilpasset medarbeiderens behov. Dette er spesielt nyttig dersom en medarbeider har utviklet plager og har behov for spesielle øvelser. Programmet kan endres med jevne mellomrom, etter avtale, slik at det stadig dukker opp nye, gode øvelser.

Learn by Motion gir bedriften daglig “besøk” av fysioterapeuten. Å gjennomføre et program tar ca 2-5 minutter. Med andre ord – en kort, men særdeles verdifull “treningspause” som forebygger helseplager!

Dersom din bedrift ønsker mer informasjon ta kontakt på learnbymotion@volvat.no, eller ring oss på 90 19 98 89.

Learn By Motion kontaktskjema


Registrer deg her og Learn By Motion tar kontakt

Takk for at du registrerte deg hos oss,
du hører fra oss snart.

Mvh,

Learn By Motion

Learn By Motionlogin form


Learn by Motions avvikles høsten 2018. For eksiterende kunder vil tjenesten være tilgjengelig frem til 31.12.018