«IF-Helseforsikrings kunder får en bedre effekt av den fysikalske behandlingen, når de også gjør øvelser på egenhånd mellom behandlinger»

Marte Swakhoven, If  Skadeforsikring
Avdelingsleder Personskade

1. Hvorfor tilbyr din If Helseforsikring Learn by Motion til sine forsikringskunder?
If Helseforsikring ønsker å bidra til at våre kunder får en optimal effekt av behandling av muskel og skjelett systemet. Det betyr at kundene også må gjøre en egen innsats utenom behandlingene. Øvelser skrevet ned på et papir av en terapeut blir fort glemt og mange blir usikre på hva som egentlig var ment med øvelsen. Learn by Motion viser bevegelsen som skal bli utført, hvilken muskel gruppe som skal bli brukt og veileder kunden på en meget bra måte. Ved bruk av Learn by Motion så har kundene et unikt verktøy for å utføre øvelsene korrekt. Learn by Motion legger til rette for at kundene får en god veiledning og korrigering av egenøvelser.
2. Kan du nevne 3-4 fordeler(i rangert rekkefølge) ved at IF-Helseforsikring benytter Learn by Motion?

a. Learn by Motion er et øvelses verktøy laget på premissene til hver enkelt kunde, til rette lagt med kommentarer og korrigerringer fra terapeuten. Sjansen for at hjemmeøvelser som er tilgjengelig på web vil bli utført korrekt og regelmessig er mye større enn ved øvelser mottatt på et papir.
b. Kundene får en bedre effekt av den fysikalske behandlingen, når de også gjør øvelser på egenhånd mellom behandlinger. Etter avsluttet behandling er det viktig at kundene ikke faller tilbake i ”gamle vaner” men fortsetter med egenøvelser og da er Learn by Motion et meget bra verktøy for dette.
c. Learn by Motion kan føre til færre behandlinger for kunden og fører til en bedre langtids effekt.

3. Learn by Motion vil komme som App på nettbrett og smarttelefoner, hva tenker du rundt det?
Det er viktig at Learn by Motion er tilgjengelig på web, der våre kunder er. Viktig at de som ikke har en jobb foran PC kan få øvelser tilgjengelig der hvor de er.Dette vil øke tilgjengeligheten betydelig og det vil til slutt ikke være noen unnskyldninger igjen for hvorfor man ikke har gjort øvelsene sineJ

4. Har du kommentarer eller innspill til hvordan Learn by Motion kan utvikles til å bli enda bedre og brukervennlig?

Nei, ikke nå. Er veldig fornøyd med den utviklingen som nå blir gjort.

 

 

Learn By Motion kontaktskjema


Registrer deg her og Learn By Motion tar kontakt

Takk for at du registrerte deg hos oss,
du hører fra oss snart.

Mvh,

Learn By Motion

Learn By Motionlogin form


Learn by Motions avvikles høsten 2018. For eksiterende kunder vil tjenesten være tilgjengelig frem til 31.12.018